Страници

понеделник, 29 април 2013 г.

Ecotools четки за грим (за очи)

Здравейте, приятели!!

Днес ще ви представя един от комплектите четки за грим на Ecotools. Този комплект четки са предназначени за гримиране на очи. Предполагам всички са чували за фирмата Ecotools, а тя е известна именно с това че се грижи за околната среда. Тоест използва синтетични косми за четките си, и техните дръжки са изработени от бамбук и рециклиран алуминий.

Ето и моето мнение за четките. Първо ми направи впечатление че са изключително меки и така лесно нанасям сенките. До сега не ми се е случвало да падат косми от тях, което означава че са доста качествени. Направени са с къси дръжки, които на мен са ми удобни за използване и в същото време са удобни за побиране в багажа когато пътувате. Имат изключително удобно калъфче, ако мога така да го нарека.

Всяка четка си има място вътре и така се съхраняват лесно, без да се деформират и разрошват. Разбира се лепката с която се затваря това калъфче се разши след не много дълго, но това лесно мога да поправя сама. Измиват се лесно, тъй като космите им са синтетични. В България цената е около 25 лева мисля за този комплект. Но аз си ги поръчах през ибей, където струват едва 5 долара, и пристигнаха за около 2-3 седмици. Ето и всяка четка по отделно за какво се ползва, и аз за какво я ползвам:

1. Четка за разнасяне на цвета (за опушен грим). Тъй като е малка, аз я използвам за нанасяне на цвят под очите и за разнасянето му, също така е много удобна за нанасяне на тъмен цвят в сгъвката на окото. Доста прецизна четка.

2. Четка за нанасяне на светъл цвят във вътрешния ъгъл на окото и под веждата. Аз я използвам както за тези две места, така и за нанасяне на цвят на подвижния клепач, тъй като моите очи са малки.

3. Четка за нанасяне на тъмни цветовe или акцентен цвят за задълбочен поглед. Аз я ползвам за опушен ефект в сгъвката на окото или за разнасяне на цвета, за да не остават видими линии.

4. Ъглова четка за сгъвката на окото. Аз я ползвам точно за това. Много е удобна. Аз лични взимам сенките само на ъгъла на четката и така едновременно нанасям цвета и го разнасям(преливам).

5. Последната четка от комплекта е голяма четка за нанасяне на сенки и разнасяне на цвета. Аз лично не я ползвам много, защото е прекалено голяма за моите клепачи, но върши добра работа за преливане на цветовете.

Това е от мен за сега. Надявам се да съм ви помогнала при избора на четки за гримиране. Аз лично съм много доволна от тези, все пак съм любител на гримовете и експериментирам само върху себе си :)

Желая ви лека вечер и до скоро.

2 коментара:

  1. Аааа първи последовател! ^^
    Въпреки че имам още 2 комплекта на Ecotools много се канех и на тези, но накрая се отказах.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се че съм помогнала с това ревю. Скоро ще направя ревю и на другите два комплекта които имам.

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...